صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موادفروش ونک دستگیر شد

کد خبر: ۷۸۸۱۲۴
| |
2293 بازدید

رئیس کلانتری 145 ونک از دستگیری یک توزیع‌کننده حرفه‌ای موادمخدر در محدوده میدان ونک خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ بهزاد ثابت راسخ دراین باره گفت: در پی دریافت اخباری مبنی بر فعالیت یکی از توزیع‌کنندگان حرفه‌ای و با سابقه موادمخدر در مرکز تهران، رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران قرارگرفت و آنان متوجه شدند که این فرد به‌طور مستمر اقدام به توزیع موادمخدر صنعتی کرده است.

وی با بیان اینکه ماموران کلانتری 145 ونک شناسایی و دستگیری متهم را به طور ویژه در دستور کار خود قرار دادند، گفت: در تحقیقات انجام شده مشخص شد که یکی از توزیع‌کنندگان حرفه‌ای مواد افیونی که دارای چندین سال است در حوالی میدان ونک اقدام به توزیع موادمخدر کرده است که با هماهنگی مقام قضائی و طی یک عملیات ضربتی توزیع‌کننده موادمخدر دستگیر و در بازرسی از وی، مقادیری موادمخدر به‌طور بسته‌بندی شده و آماده برای فروش کشف و ضبط شد.

به گفته رئیس کلانتری 145 ونک در این عملیات ضربتی، یک سوداگر مرگ دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟