صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همکاری وایمو و هوندا برای تولید خودروی خودران باربری

هفته گذشته اعلام شد که شرکت وایمو در حال همکاری با جگوار برای تولید تاکسی های خودران پیشرفته است، اما حالا اخبار جدیدی از آن به گوش می رسد.
کد خبر: ۷۸۶۹۱۹
| |
2463 بازدید

هفته گذشته اعلام شد که شرکت وایمو در حال همکاری با جگوار برای تولید تاکسی های خودران پیشرفته است، اما حالا اخبار جدیدی از آن به گوش می رسد.

به گزارش فارس به نقل از انگجت، حالا شنیده می شود که وایمو در آستانه عقد قرارداد همکاری با خودروساز دیگری یعنی هوندا است تا وسیله خودران تازه ای به منظور حمل و تحویل کالا و ارائه خدمات لجستیکی ساخته شود.

مذاکرات دو طرف در این زمینه از اواخر سال 2016 آغاز شده بود و ظاهرا وسیله نقلیه خودران تازه ای که توسط این دو شرکت تولید خواهد شد از شرایط و ویژگی های منحصر به فردی برخوردار خواهد بود.

این خودرو بزرگتر از اتومبیل های متعارف سواری، اما کوچک تر از کامیون خواهد بود و فاقد فرمان و ترمز است و قرار است به شکلی کاملا متفاوت وبه منظور حمل گسترده بار طراحی شود. انتظار می رود آزمایش های اولیه این خودروی خودران باری ظرف ماه های آتی در آمریکا آغاز شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟