میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

طرح ترافیک و زوج و فرد از ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین اجرا نمی‌شود

کد خبر: ۷۸۳۶۷۲
| |
2660 بازدید

رییس پلیس راهور تهران گفت: طرح ترافیک و زوج و فرد از ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین در پایتخت اجرا نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، سردار محمدرضا مهماندار گفت: به جهت سهولت ترددهای درونشهری، دید و بازدید شهروندان و و تسهیل ورود و خروج گردشگران تهرانی طرح ترافیک و زوج و فرد از ۲۹ اسفند تا ۱۳ فروردین در پایتخت اجرا نمی شود و دوربین های این محدوده از صبح ۱۴ فروردین مجددا در تهران فعال می شوند.

وی با اشاره به خلوتی پایتخت در روزهای عید گفت: علاوه بر دوربین های کنترل سرعت ثابت در تهران، برای پوشش بیشتر در ۴۰ نقطه بزرگراهی نیز دوربین های ثبت تخلف سیار پلیس راهور پایتخت مستقر می شود.

رییس پلیس راهور تهران تاکید کرد: رانندگانی که دو تخلف حادثه‌ساز مرتکب شوند، خودروشان به مدت ۷۲ ساعت توقیف شده و در پارکینگ می‌ماند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت