سرقت مسلحانه ۴ کیلو طلا در عوارضی تهران - قم

کد خبر: ۷۸۳۴۸۶
| |
2281 بازدید

در پی انتشار خبری مبنی بر سرقت کیف حامل ۴ کیلو طلا در عوارضی تهران - قم، سرگرد محمدرضا ملکوتی رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خمینی توضیحاتی در این زمینه ارائه کرد.

به گزارش مردم سالاری، رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خمینی اظهار کرد: در ساعت ۱۹:۴۵ روز شنبه ۹۶/۱۲/۵ فردی ۴۳ ساله اهل اصفهان به کلانتری مراجعه و بیان کرد چندین سال است برای خرید طلا به بازار تهران مراجعه می‌کنم.

روز جاری مقدار ۶/۵ کیلو طلای ۱۸ عیار آب شده از چند طلا فروشی بازار خریداری کردم و به روال همیشه از طریق مترو ۱۵ خرداد به سمت مترو شاهد آمدم. پس از خروج از متروسوار بر یک ون تاکسی شدم، پس از طی مسافت کوتاهی یک دستگاه سمند با ۳ سرنشین، ناگهان با پیچیدن جلوی خودرو ون موجب متوقف آن شدند و سرنشینان آن به زور اسلحه من را سوار خودروشان کردند و پس از به سرقت بردن طلا‌ها مرا در خیابان‌های اطراف باقرشهر پیاده کردند.

رئیس کلانتری ۱۷۱ شهید مصطفی خمینی گفت: مالباخته عنوان داشت ۵ سال پیش نیز در قم همین اتفاق برایش رخ داده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت