زمان برگزاری اختتامیه جشنواره تقدیر از پایان‌نامه‌های علوم‌انسانی

کد خبر: ۷۸۱۸۵۲
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۹ 11 March 2018
|
2371 بازدید

جشنواره تقدیر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم‌انسانی در زمینه تولید و اشتغال (مربوط به 10 سال اخیر) صبح روز سه‌شنبه 22 اسفند در پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.

به گزارش آنا، این جشنواره برای اولین‌بار است که در کشور برگزار می‌شود و در مورد پایان‌نامه‌های علوم‌انسانی تولید شده در 10 سال اخیر در دانشگاه‌هاست که به تولید و اشتغال پرداخته‌اند. صندوق حمایت از پژوهشگران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تعداد زیادی از دانشگاه‌ها از جمله حامیان برگزاری این جشنواره هستند.

اعطای پست‌ دکتری، جوایز نقدی و فرصت‌های پژوهشی در پروژه‌های مختلف تعدادی از تشویق‌های درنظر گرفته شده برای این جشنواره است. فراخوان جشنواره از ابتدای آذرماه با هدف جمع‌آوری پایان‌نامه و رساله‌های منتج به طرح‌نامه‌های مختلف تجاری و راهبردی کار خود را آغاز کرد. تا زمان برگزاری جشنواره بیش از 400 رساله و پایان‌نامه توسط دبیرخانه پایش شده و 100 عنوان پایان‌نامه و رساله هم به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

4 کارگروه در حوزه‌های مختلف (رشته‌های علوم‌اقتصادی، حسابداری و مدیریت)، (رشته‌های علوم‌اجتماعی، مطالعات فرهنگی، ارتباطات و علوم‌تربیتی)، (رشته‌های تاریخ، علوم‌سیاسی، جغرافیا و حقوق) و (الهیات، زیبایی‌شناسی، زبان، ادبیات و هنر) کار داوری آثار جشنواره را انجام داده‌اند.

اختتامیه اولین دوره این جشنواره از صبح تا ظهر روز 22 اسفندماه با حضور معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوری و رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.

از آثار ارسال‌‌شده به اولین جشنواره تقدیر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم‌انسانی در زمینه تولید و اشتغال 65 اثر مربوط به مقطع کارشناسی‌ارشد و 38 اثر رساله دکتری بوده است. در تقسیم‌بندی دیگر 49 اثر در هر دو مقطع ارشد و دکتری از دانشگاه‌های دولتی، 16 اثر از دانشگاه پیام‌نور و 35 اثر هم از دانشگاه‌های آزاد اسلامی به دبیرخانه ارسال شده است.

ریاست و معاونان پژوهشگاه علوم‌انسانی، معاون پژوهشی وزارت علوم، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، رؤسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی، پیام‌نور، علمی‌کاربردی و فرهنگیان و رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران اعضای شورای سیاست‌گذاری این جشنواره را تشکیل می‌دهند.

توجه ویژه به مساله اشتغال در حوزه‌های علوم‌انسانی، تشویق نگاه سیاست‌گذارانه و کاربردی در رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی، توسعه گفتمان علوم‌انسانی کاربردی و توجه ویژه به کارهای انجام شده مرتبط با فرهنگ و هویت ایرانی- اسلامی در بازآفرینی میراث فرهنگی از جمله اهداف برگزاری نخستین جشنواره تقدیر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم‌انسانی در زمینه تولید و اشتغال (مربوط به 10 سال اخیر) است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت
آخرین اخبار