ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جان باختن مادر جوان و پسر ۸ ساله بر اثر گاز گرفتگی

کد خبر: ۷۷۸۶۱۰
| |
4010 بازدید
فرمانده انتظامی نهاوند گفت: مادری 28 ساله به همراه پسر 8 ساله اش بر اثر گاز گرفتگی در یکی از محله های نهاوند جان باختند.

به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ منصور ملکی، رئیس پلیس نهاوند با اعلام مطلب فوق افزود: ساعت 19 روز چهارشنبه در پی تماس با عوامل پلیس 110، خبر جان باختن این مادر و فرزند اطلاع رسانی شد.

بلافصله مامورین پلیس آگاهی به همراه مقام قضایی در محله پای قلعه شهر نهاوند حضور یافته و پس از تحقیقات محلی و به دستور مقام قضایی، جسد این مادر جوان به همراه فرزند خردسالش به پزشکی قانونی انتقال یافت.

بنابر اعلام کارشناسان، آبگرمکن بدون دودکش این منزل، موجب گازگرفتگی مادر در حمام و فرزند وی که در اطاق خواب بوده شده است.

متاسفانه در زمان کشف اجساد، ساعت ها از مرگ این مادر که همسر نداشته و با فرزند خود به تنهایی در این منزل زندگی می کردند، گذشته بود.

برای این مرگ ناگوار و تاسف بار، پرونده ای به دستور مقام قضایی تشکیل و ابعاد این حادثه در دست بررسی و تحقیق بیشتر است
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا