صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«گوترش» از تشدید تنش‌ها در «غوطه شرقی» دمشق به شدت نگران است

سخنگوی «آنتونیو گوترش» اعلام کرد که دبیرکل سازمان ملل متحد از تشدید تنش ها در «غوطه شرقی» دمشق به شدت نگران است.
کد خبر: ۷۷۶۲۷۸
| |
2518 بازدید

سخنگوی «آنتونیو گوترش» اعلام کرد که دبیرکل سازمان ملل متحد از تشدید تنش ها در «غوطه شرقی» دمشق به شدت نگران است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که «آنتونیو گوترش» دبیرکل این سازمان از تشدید تنش ها در غوطه شرقی دمشق به شدت نگران است.

بر اساس این گزارش، نگرانی گوترش از اوضاع نابسامان در غوطه شرقی دمشق به دلیل وجود حدود ۴۰۰ هزار غیرنظامی در این منطقه است.

وی افزود: گفته می شود که از روز دوشنبه تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر در غوطه شرقی دمشق کشته شده اند. این آمار نگران کننده است.

این مقام سازمان ملل متحد بدون اشاره به اقدامات تروریستیِ گروه های تکفیری به عنوان عامل اصلی فاجعه انسانی در غوطه شرقی، اعلام کرد که دبیرکل سازمان ملل طرف های درگیر را به پایبندی به قوانین بین المللی دعوت می کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟