صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمالا تا پایان اسفند گزارش برجام تحویل هیات رئیسه می‌شود

کد خبر: ۷۷۶۰۲۲
| |
3059 بازدید

رئیس کمیته هسته‌ای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ابراز امیدواری کرد که تا قبل از پایان سال گزارش چهارم این کمیسیون درباره نحوه اجرای برجام به هیات رئیسه ارائه شود.

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کمیسیون امنیت ملی گزارش هفتم سه ماهه وزارت خارجه را در زمان خود مورد بررسی قرار داد و اکنون در حال بررسی گزارش هشتم وزارت خارجه در خصوص نحوه اجرای برجام است.

وی افزود: ‌این گزارش باید در جلسات کمیته هسته‌ای و کمیسیون امنیت ملی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. همچنین بررسی‌های ما خارج از گزارش نیز به آن اضافه شود تا در نهایت در قالب چهارمین گزارش شش ماهه کمیسیون امنیت ملی درباره روند اجرای برجام تکمیل شود.

ذوالنور گفت: ما امیدواریم این گزارشات را تا قبل از پایان سال تحویل هیات رییسه دهیم تا در نوبت قرائت در صحن علنی قرار گیرد. علیرغم اینکه مجلس به صورت فشرده در حال بررسی بودجه است ما تمامی تلاش‌مان را برای این کار انجام خواهیم داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟