صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترکیدن لاستیک وانت پیکان جان راننده را گرفت

رییس پلیس راه خوزستان از کشته شدن راننده وانت پیکان در جاده اهواز – اندیمشک بدلیل ترکیدن لاستیک خودرو ناشی از ساییدگی خبر داد.
کد خبر: ۷۶۹۷۲۳
| |
11085 بازدید
ترکیدن لاستیک وانت پیکان جان راننده را گرفت

رییس پلیس راه خوزستان از کشته شدن راننده وانت پیکان در جاده اهواز – اندیمشک بدلیل ترکیدن لاستیک خودرو ناشی از ساییدگی خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ رضا دولتشاهی، رییس پلیس راه خوزستان بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 در خصوص وقوع یک فقره تصادف در محور اهواز - اندیمشک در روز سه شنبه، بلافاصله ماموران پلیس و امدادی به محل اعزام شدند.

وی در ادامه تصریح کرد: در بررسی به عمل آمده توسط ماموران مشخص شد که توجه نکردن راننده خودروی وانت پیکان به نکات فنی وسیله نقلیه و به سبب آن ترکیدن لاستیک ناشی از ساییدگی بیش از حد آن عامل اصلی بروز تصادف این خودرو با تریلر بوده است.

سرهنگ دولتشاهی اذعان داشت: شدت جراحات وارده سبب شد راننده وانت پیکان جان خود را از دست بدهد.

رییس پلیس راه استان خوزستان، رعایت قوانین و پرهیز از هرگونه عجله و شتاب در رانندگی در کنار بازدید مستمر قطعات فنی خودرو را از عوامل مهم در پیشگیری از تصادفات عنوان کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار