قدیروف: دیوانگی نظامی آمریکا باید مهار شود
رئیس جمهور چچن بار دیگر از سیاستهای نظامی آمریکا در منطقه انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از لایف رو، رمضان قدیروف، رئیس جمهوری خودمختار چچن گفت: دیگر نیازی به تایید نیات واشنگتن نیست، آنها میخواهند تمام خاورمیانه را به جنگ بکشانند و نقاط داغی را در اطراف روسیه ایجاد کنند تا همه چیز در کام آتش بسوزد.
قدیروف ادامه داد: همه این حوادث حول کشور ما رخ میدهد، مقامات آمریکایی در تلاش هستند تا در سه جبهه ضربه بزنند: حمایت از نیروهای مخالف سوریه، به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و ایجاد جنگ داخلی در ایران.
وی تاکید کرد: آمریکا در رابطه با اوکراین، گرجستان، عراق و لیبی سیاست مخربی را به اجرا گذاشته است.
قدیروف ضمن اشاره به اینکه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه همیشه مخالف جهان تک قطبی بوده خاطرنشان کرد: شرکای اروپایی ما باید درک کنند که موضع روسیه عدالت و حفظ حیات بر روی زمین است، اروپا نباید بزدل باشد بلکه باید در یک جبهه واحد علیه خیانت مبارزه کند، در غیراین صورت کشورهای بیشتری دچار هرج و مرج خواهند شد و اروپا نیز سقوط خواهد کرد.


