کلاهبرداری ۲۰میلیاردی خریدار احشام از 40دامدار

کد خبر: ۷۶۱۴۶۲
|
۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳ 04 January 2018
|
6817 بازدید

فردی که ۲۰میلیارد ریال از ۴۰دامدار شهرستان ساوه کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.


به گزارش ابتکار، سرهنگ پرویز اسدی، فرمانده انتظامی شهرستان ساوه گفت: در پی ارجاع پرونده‌هایی درخصوص کلاهبرداری متصدی یک واحد قصابی از تعدادی از دامداران شهرستان، بررسی موضوع در دستورکار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.


وی افزود: در مراحل ابتدایی تحقیقات و با تکمیل اظهارات شاکیان پرونده‌ها مشخص شد که این فرد حدود ۲۰میلیارد ریال از ۴۰دامدار شهرستان کلاهبرداری کرده و بعد از آن با فروش منزل و مغازه خود از شهرستان نقل مکان کرده است.


این مقام انتظامی ادامه داد: با ادامه تحقیقات کارآگاهان پلیس، محل اختفای این فرد در یکی از شهر‌های مرکزی کشور شناسایی و با اخذ نیابت قضائی و اعزام تیمی از ماموران انتظامی، متهم در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر و برای تکمیل تحقیقات به پلیس آگاهی شهرستان انتقال شد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت