صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مدیرعامل سازمان آتش نشانی گرگان خبر داد

آتش سوزی در یکی از رستوران های گرگان

مدیرعامل سازمان آتش نشانی گرگان گفت: آتش سوزی رخ داده در آشپزخانه یکی از رستوران های گرگان واقع در خیابان ۵ آذر گرگان مهار و اطفا شد.
کد خبر: ۷۶۱۳۹۴
| |
6257 بازدید

مدیرعامل سازمان آتش نشانی گرگان گفت: آتش سوزی رخ داده در آشپزخانه یکی از رستوران های گرگان واقع در خیابان ۵ آذر گرگان مهار و اطفا شد.

مهدی قره قاشی در گفتگو با خبرنگار مهر ازوقوع آتش سوزی در آشپزخانه رستورانی در خیابان پنج آذرگرگان خبر داد و اظهار کرد: به دلیل تجمع چربی در دودکش این آشپزخانه به ناگاه دودکش منقل دچار حریق می شود.

وی افزود: این آتش از دودکش بالا زده و به منزل مسکونی که در مجاورت رستوران قرار داشته سرایت کرده و موجب آتش گرفتن ایزوگام سقف منزل می شود.

قره قاشی ادامه داد: نیروهای آتش نشانی با حضور به موقع در محل حادثه آتش سوزی را مهار و اطفا می کنند.

وی در رابطه با خسارت وارد شده اظهار کرد: خوشبختانه اتش سوزی خسارت جانی نداشت اما اجاق گاز وسیستم کشی برق آشپزخانه و دستگاه اسپیلت که در پشت بام قرار داشت دچار سوختگی شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟