صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روسیه: مسیر قایق حل بحران سوریه باید یکی باشد

رئیس هیات روسی در مذاکرات آستانه تاکید کرد، باید قایق حل بحران سوریه یکی بوده و همه این قایق را به یک سمت برانند.
کد خبر: ۷۵۹۱۲۲
| |
2100 بازدید

رئیس هیات روسی در مذاکرات آستانه تاکید کرد، باید قایق حل بحران سوریه یکی بوده و همه این قایق را به یک سمت برانند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، الکساندر لاورنتیف، بر ضرورت برگزاری نشستی با حضور نمایندگان همه اقشار سوری تاکید کرد.

لاورنتیف گفت: از تلاش‌های جامعه بین‌الملل برای حل بحران سوریه خوشحالیم ، اما مساله مهمتر این است که این تلاش‌ها در مسیر درست به کار گرفته شود.

وی افزود: قایق حل و فصل بحران سوریه باید یکی باشد و همه مسافران آن به یک مسیرو سمت و سو حرکت کنند. در صورتی که قایق به مسیرهای مختلف پارو زده شود، دور خود چرخیده، بیشتر به عقب می‌رود و نمی‌توانیم به ساحل برسیم.

لاورنتیف تصریح کرد، جامعه بین‌الملل در حال حاضر به وظیفه خود کامل عمل نمی‌کند و برخی از طرف‌ها به دنبال منافع خود هستند، اما هیچ دلیلی برای این امر وجود ندارد.

وی گفت، مسکو در کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی شرکت‌کنندگان را هنگام اتخاذ تصمیماتشان تحت فشار قرار نداد.

کشورهای تضمین‌کننده در کنفرانس آستانه اعلام کردند، کنفرانس سوچی در ۲۹ و ۳۰ ژانویه برگزار می‌شود.

همچنین نشست مقدماتی ویژه آن نیز  ۱۹ تا ۲۰ ژانویه برگزار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟