صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بی اعتمادی ایرانیان به وعده های آمریکایی ها

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: پیروزی های جبهه مقاومت با حمایت ایران نشان داد ایران نقش پر رنگی در مبارزه با توروریسم دارد و هدف انقلاب اسلامی حمایت از مظلومان است و در مقابل زورگویی ها قاطعانه می ایستد.
کد خبر: ۷۵۵۷۲۸
| |
2997 بازدید

 

شهروز برزگر کلشانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص بد عهدی های طرف های غربی در اجرای توافق نامه هسته ای گفت:عدم اجرای برجام توسط غربی ها نشان داد آنها به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند و فقط روی کاغذ به وعده های های عمل می کنند.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تهدید های روز افزون آمریکایی نسبت به ملت ایران افزود: آنها بجای آنکه بدنبال پاک کردن گذشته خود باشند و ظلم هایی های نسبت به ملت ایران در طول سال های متمادی انجام داده اند را جبران کنند به تهدید های خود افزایش می دهند که این بسیار عمل نابجایی است.

وی با انتقاد از مطرح کردن قدرت دفاعی و موشکی ایران توسط ایالات متحده و مزدورانش یاد آور شد: قدرت دفاعی و موشکی ایران بر طبق ضوابط بین اللملی است و در جهت اهداف صلح آمیز بکار گرفته می شود و مطرح کردن آنها فقط با هدف انحراف افکار عمومی از بد عهدی های صورت گرفته توسط طرف های غربی می باشد.

این نماینده مجلس در دوره دهم ادامه داد: پیروزی های جبهه مقاومت با حمایت ایران نشان داد ایران نقش پر رنگی در مبارزه با توروریسم دارد و هدف انقلاب اسلامی حمایت از مظلومان است و در مقابل زورگویی ها قاطعانه می ایستد.

عضو کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما باید از ایجاد تنش و اختلاف بین همسایگان خود جلوگیری کنیم و همچنین از نیرو های مسلح در جهت ارتقای بنیه دفاعی و موشکی خود حمایت کامل صورت بپذیرد و از ظرفیت های داخلی در جهت پیشبرد اهداف نظام استفاده بهینه شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟