حضوردستیارکی‌روش در تیم ملی ایران به مسایل عاطفی ربط داده شد!

در کادرفنی کنونی تیم ملی فردی به نام «سباستین» حضور دارد که حرف‌وحدیث‌های زیادی درباره نحوه و دلیل حضور او در کادر فنی تیم ملی ایران به وجود آمده
کد خبر: ۷۵۵۰۷۷
|
۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۳ 13 December 2017
|
3476 بازدید

یکی از مسائلی که در چند سال اخیر درباره تیم ملی فوتبال ایران وجود داشته، انتخاب اعضای کادرفنی تیم ملی است البته که انتخاب کادرفنی حق هر سرمربی است اما چگونگی انتخاب آن افراد نکته‌ای است که می‌توان درباره آن طرح سوال کرد.

 به گزارش تابناک ورزشی،یکی از ابهامات کادرفنی تیم ملی حضور فردی است که درباره او حرف‌وحدیث‌هایی به وجود آمده و این موضوع با سکوت فدراسیون فوتبال همراه شده است.

 این موضوع که مشخص نشد دستیاران ایرانی کی‌روش چگونه به یکباره از تیم ملی رفتند و مدتی بعد یکی از آنها (مارکار آقاجانیان) برگشت که اهمیت این مهره در تصمیمات فنی تیم ملی هم به شدت زیر سوال است. هفته قبل هم مدیررسانه برکنارشده ایرانی توسط کی روش، سرانجام به کار برگشت. اما حالا به دستیاران خارجی کی‌روش می‌رسیم.

در کادرفنی کنونی تیم ملی فردی به نام «سباستین» حضور دارد که حرف‌وحدیث‌های زیادی درباره نحوه و دلیل حضور او در کادر فنی تیم ملی ایران به وجود آمده است. موضوعی که چند وقتی است به صورت جدی مطرح شده و تسنیم نوشته که حتی برخی افراد مدعی شدند دلایل غیرفوتبالی و البته عاطفی باعث حضور این مربی در ایران شده است.نکته اما اینجاست که تاکنون فدراسیون فوتبال و کی‌روش اظهارنظر رسمی در این باره انجام نداده‌اند و همین موضوع بر شائبه‌ها افزوده است.  در چنین شرایطی که بازار شایعات داغ است، فدراسیون فوتبال می‌تواند با اتخاذ موضع و ارائه کارنامه مربیگری این مربی پرتغالی بر شایعات حضور عاطفی این مربی پایان دهد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت