صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصمیم ترامپ در قبال «قدس» ثبات منطقه را تهدید می کند

نخست وزیر لبنان تاکید کرد که تصمیم آمریکا در قبال قدس روند صلح را پیچیده تر و ثبات منطقه را تهدید می کند.
کد خبر: ۷۵۳۲۹۰
| |
2177 بازدید

نخست وزیر لبنان تاکید کرد که تصمیم آمریکا در قبال قدس روند صلح را پیچیده تر و ثبات منطقه را تهدید می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «سعد الحریری» نخست وزیر لبنان در اجلاس حمایت از لبنان که در پاریس برگزار می شود، سخنرانی کرد.

وی طی سخنانی اظهار داشت: ثبات لبنان اولویتی برای تضمین ثبات منطقه محسوب می شود. تمام گروه های لبنانی باید به اصل بی طرفی و عدم مداخله در امور کشورهای عربی احترام بگذارند. سیاست بیطرفی باید با تلاش به منظور حفظ وحدت کشور و احترام به اجماع عربی همزمان باشد.

نخست وزیر لبنان همچنین درباره اقدام ترامپ علیه قدس نیز تصریح کرد: ما به طرح عربی مبنی بر راهکار دودولتی پایبندیم که طبق آن قدس پایتخت فلسطین خواهد بود. تصمیم آمریکا در قبال قدس روند صلح را پیچیده تر و ثبات منطقه را تهدید می کند و ما آن را رد می کنیم.

وی در ادامه درباره وضعیت داخلی لبنان نیز بیان داشت: دولت لبنان باید برنامه های خود را برای مقابله با چالش هایی که بحران آوارگان سوری بر لبنان تحمیل کرد، ازسر بگیرد. جانفشانی ارتش لبنان موجب دور شدن تهدید تروریستی از مرزهای ما شد.

سعد الحریری همچنین گفت: بانک لبنان به اصول بین المللی پایبند است و این موضوع مهمی است. زیرا ثبات بخش بانکی ما موجب ثبات کشور و اقتصاد لبنان می شود و جایگزینی نیز ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟