ظریف عازم ایتالیا شد

کد خبر: ۷۵۱۲۹۰
|
۰۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸ 30 November 2017
|
3716 بازدید

ظریف برای شرکت در کنفرانس بین المللی گفتگوهای مدیترانه ای صبح امروز عازم ایتالیا شد.

به گزارش تابناک، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ساعتی پیش تهران را به مقصد رم پایتخت ایتالیا ترک کرد.

بر اساس این گزارش، این سفر به دعوت رسمی همتای ایتالیایی وزیر امور خارجه کشورمان آنجلینو آلفانو، صورت می گیرد و ظریف قرار است در سومین کنفرانس بین المللی گفتگوهای مدیترانه ای که نمایندگانی از ۵۶ کشور جهان در آن حضور خواهند داشت، شرکت و در آن کنفرانس سخنرانی کند.

محورهای اصلی این کنفراس بین المللی، امنیت مشترک، سعادت مشترک، مهاجرت، فرهنگ و جامعه مدنی و شعار آن هم «ورای بحران، یک دستور کار سازنده» است.

وزیران خارجه کشورهای مدیترانه ای، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و برخی دیگر از شخصیت های بین المللی از مدعوین این کنفرانس بین المللی به حساب می آیند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار