اظهارات «زنگنه» درباره مهار آتش چاه نفتی رگ سفید

کد خبر: ۷۴۹۴۰۵
|
۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴ 22 November 2017
|
7083 بازدید
|
۱
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: نظر وزیر نفت این است که مهار آتش چاه نفتی رگ سفید اصل است اما نباید تلفات انسانی داشته و سلامت افراد به خطر افتد.

به گزارش ایسنا، اسدالله قره‌خانی درباره آخرین وضعیت مهار آتش در چاه نفتی رگ سفید اظهار کرد: روز گذشته وزیر نفت در مورد مهار آتش چاه رگ سفید بیان کرد که گرچه خاموش کردن آتش درون چاه اصل است اما برای ما حفظ جان افراد مهم‌تر است.

وی تصریح کرد: براساس اظهارات وزیر، بنا نیست چاه را خاموش کنیم از طرف دیگر تلفات انسانی هم داشته باشیم. بنابراین تاکید داشتند که بسیار با تأنی کارها پیش برود و عجله‌ای نباشد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در پایان بیان کرد: در واقع، نظرشان این بود که اگر چند روز مهار آتش به تاخیر افتاد منعی ندارد زیرا  سلامت افرادی که در آن محل مشغول فعالیت هستند، مهم تر است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۱
کامران وکیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۰۱
تداوم خرید تجهیزات بی کیفیت چینی تاکنون جان صدها نفر را گرفته و صدای کسی هم بلند نشده! حال که در اطفای حریق ناکام مانده اند و مدیران عمدتآ فامیل و دوست و آشنا در دام محک واقعی گرفتار آمده اند، جان افراد بهانه شده است؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت