پای دلالان به بازار گندم باز شد

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز گفت: با گذشت چند ماه از خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز بسیاری از کشاورزان در استان‌ها، پای دلالان را به بازار فروش گندم باز کرده است.
کد خبر: ۷۴۶۲۹۵
| |
2797 بازدید
عضو شورای مرکزی خانه کشاورز گفت: با گذشت چند ماه از خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز بسیاری از کشاورزان در استان‌ها، پای دلالان را به بازار فروش گندم باز کرده است.

نازخند صبحی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال آمار خرید گندم از کشاورزان ۱۱۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال است، اظهار کرد: طبق اعلام شرکت بازرگانی دولتی تاکنون حدود ۸۲ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال به گندم کاران پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: پرداخت دیرهنگام بهای گندم به کشاورزان موجب کاهش نقدینگی و فقر کشاورزان می‌شود و در نتیجه نمی‌توانند نهاده‌های لازم را برای کشت پاییزه تهیه کنند.

این مسئول ادامه داد: پرداخت نشدن به موقع پول کشاورزان موجب می‌شود که دلالان حضور فعال‌تری در بازار داشته باشند و نرخ تضمینی گندم را که ۱۳۲۰ تومان است، از گندم‌کار به جهت نیاز کشاورز به پول به ۱۱۸۰ تومان بخرند.

صبحی یادآور شد: تداوم این روند باعث می‌شود تا دلالان عزیزتر از کشاورز تولیدکننده و مردم شود و بدون زحمت، دسترنج کشاورز را به جیب می‌زنند و این پرداخت نکردن به موقع بهای گندم، فرصت‌های ویژه‌ای را برای دلالان و در بسیاری از موارد که همین دلالان، صادرکننده و واردکننده هستند، فراهم می‌کند.

عضور شورای مرکزی خانه کشاورز ایران خاطرنشان کرد: به‌ جا است مسئولان جهادکشاورزی توجه ویژه‌ و بیشتری به کشاورزان و درآمد آن‌ها داشته باشند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار