صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واگذاری پارک پردیسان به شهرداری پیگیری خواهد شد

نایب رییس مجمع نمایندگان استان تهران از پیگیری موضوع واگذاری پارک پردیسان به شهرداری تهران خبر داد و گفت: نباید فضاهای سبز تهران را که همچون ریه پایتخت عمل می‌کنند، از دست بدهیم.
کد خبر: ۷۴۲۳۱۲
| |
4032 بازدید

فریده اولاد قباد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص تفاهم‌نامه مدیریت بهسازی پارک پردیسان با شهرداری تهران و نگرانی‌ها از تخریب زیستگاهی حیات وحش موجود در این پارک طبیعی گفت: پارک پردیسان همچون ریه تهران عمل می کند وبا توجه به شرایط آلودگی هوا و ریزگردهایی که به ویژه در پاییز و زمستان از استان های جنوب و جنوب غرب کشور به تهران می آید، نیاز به فضای سبز کافی در پایتخت وجود دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در گذشته حدود 39 هزار هکتار فضای سبز به عنوان حریم تهران به ویژه در شمال غرب این شهر وجود داشته است،افزود: زمانی منطقه چیتگر حریم تهران بود و هیچ گونه آپارتمانی در این منطقه دید نمی شد اما در حال حاضر متاسفانه شاهد رشد قارچ گونه آپارتمان ها در این منطقه هستیم و حریم سبز تهران تا حدودی تبدیل به بافت جمعیتی شده است.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به رشد قارچ گونه آپارتمان سازی در حریم تهران و همچنین و مهاجرت بی رویه ای که به دلیل شرایطی از جمله بیکاری و مشکلات ناشی از بحران آب به سوی تهران صورت می گیرد، نیازمند فضای سبز در تهران هستیم.

اولادقباد تصریح کرد: در حال حاضر بر اساس آمار اعلام شده به طور میانگین برای هر فرد حدود 15 متر مربع سرانه فضای سبز وجود دارد که در بعضی از مناطق پایتخت به ضرس قاطع می توان گفت که این عدد به کمتر از 15 متر نیز می رسد.

این نماینده مجلس دهم افزود: کاهش سرانه فضای سبز در تهران و آلودگی هوا، بیماری های ریوی، تنفسی و پوستی را افزایش داده است و باید به این موضوع توجه داشت که نباید داشته های تهران را که یکی از آنها فضای سبز است، از این شهر گرفت.

وی در خصوص لزوم پیگیری موضوع واگذاری پارک پردیسان به شهرداری گفت:  این موضوع حتما نیاز به پیگیری دارد و بنده به عنوان عضو کارگروه ملی کاهش آلودگی هوای تهران در سازمان حفاظت از محیط زیست این موضوع را پیگیری و نتیجه را اعلام خواهم کرد.

عضو هیئت رئیسه مجمع نمایندگان استان تهران در خصوص نگرانی فعالان محیط زیست از احتمال تخریب بافت گیاهی طبیعی این پارک با بهسازی تاکید کرد: با توجه به از بین رفتن حریم سبز تهران و پایین بودن سرانه فضای سبز نباید فضاهای سبزی که ریه تهران محسوب می شوند را از دست بدهیم.

گفتنی است؛ عیسی کلانتری،رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم امضای تفاهم‌نامه بهسازی پارک پردیسان با شهرداری تهران، درباره نگرانی‌ها از تخریب زیستگاهی حیات وحش موجود در این پارک تصریح کرد: قطعا همه ملاحظات زیست محیطی در فرایند بهسازی رعایت خواهد شد و امیداوریم شهرداری تهران این پارک را در کمتر از یک سال احیا و طبق پروژه ای که از ده ها سال قبل پیش بینی شده بود بازسازی کند تا مورد استفاده مردم تهران قرار گیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار