صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نساجی و برق به نفع مسجدسلیمان مساوی کردند

تساوی این دو تیم باعث شد 20 امتیازی شوند و اختلاف تیم صدرنشین نفت مسجد سلیمان با سایر مدعیان به سه امتیاز افزایش یابد.
کد خبر: ۷۴۱۸۶۵
| |
2891 بازدید
هفته دهم لیگ دسته اول فوتبال با تساوی دو تیم نساجی و برق جدید به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ دسته اول باشگاه‌های کشور امروز (پنجشنبه) با برگزاری دیدار تیم‌های نساجی قائمشهر و برق جدید شیراز به پایان رسید که در پایان این دیدار تیم دو تیم به تساوی یک - یک رضایت دادند.

در این دیدار مجتبی ممشلی در دقیقه 74 از روی نقطه پنالتی برای نساجی و سیامک کوهنورد در دقیقه 45 برای برق جدید شیراز گلزنی کردند. با این تساوی هر دو تیم نساجی و برق جدید 20 امتیازی شدند و همچنان در رده‌های دوم و سوم جدول رده‌بندی باقی ماندند. تساوی این دو تیم باعث شد اختلاف تیم صدرنشین نفت مسجد سلیمان با سایر مدعیان به سه امتیاز افزایش یابد.

نتایج سایر دیدارهای هفته دهم لیگ یک

بادران یک - شهرداری ماهشهر 2

آلومینیوم اراک صفر - خونه‌به‌خونه یک

فجرسپاسی یک - راه‌آهن صفر

ماشین‌سازی تبریز 2 - اکسین البرز 2

ایرانجوان بوشهر یک - ملوان یک

نفت مسجد سلیمان 2 - گل‌گهر سیرجان صفر

مس رفسنجان یک - مس کرمان صفر

صبای قم یک - شهرداری تبریز یک 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟