آغاز درگیری ها در جنوب اربیل میان ارتش عراق و نیروهای پیشمرگه/ ایجاد منطقه حائل میان اربیل و کرکوک توسط پیشمرگه/تسلط ارتش عراق بر منطقه پردی
در تلاش برای تنش زایی و ملتهب نشان دادن اوضاع در کرکوک، نیروهای پیشمرگه کُرد در مسیر کرکوک به اربیل، منطقه حائل ایجاد کرده و خبرهای حاکی از درگیری میان نیروهای ارتش عراق و پیشمرگه در جنوب اربیل است.
به گزارش «تابناک»، یک مقام امنیتی در گفت وگو با پایگاه اینترنتی حزب اتحادیه میهنی اداره اقلیم کرد شمال عراق اعلام کرد که میان نیروهای پیشمرگه و نیروهای امنیتی عراق در شهرک آلتین کوپرو واقع در اتوبان کرکوک-اربیل درگیری صورت گرفته است.
گفته می شود، این درگیری میان نیروهای امنیتی و پلیس فدرال عراق که به دنبال به دست گرفتن کنترل این شهرک بوده اند با نیروهای پیشمرگه رخ داده است.


این اقدام در پی آن صورت گرفته که یکی از فرماندهان پیشمرگه نیروهای الحشد الشعبی را به هدف قرار دادن خودروها در اطراف کرکوک متهم کرده است، حال آنکه الحشد الشعبی ضمن رد این ادعا تأکید کرده، عبور و مرور خودروها در اطراف کرکوک بدون هیچ گونه کارشکنی صورت می گیرد.
کریم النوری، یکی از فرماندهان الحشد الشعبی تأکید کرد که پیشمرگه یکجانبه اقدام به ایجاد منطقه حائل کرده که حاکی از ترس توجیه ناپذیر آنهاست.





