اعتراض ایران به دولت سومالی

کد خبر: ۷۳۷۵۴۰
| |
5469 بازدید
|
۱

سخنگوی وزارت خارجه در مورد پیگیری وضعیت کشتی‌ ماهیگیری ایرانی در سومالی و اتفاقاتی که برای آنها رخ داده است، تصریح کرد: پیگیری وضعیت ماهیگیران به صورت جدی از سوی وزارت خارجه در حال بررسی است.

به گزارش ایسنا، بهرام قاسمی با محکوم کردن اقدام گارد ساحلی سومالی در شلیک کردن به کشتی ماهیگیری ایرانی که بنابر اخبار منجر به کشته شدن کاپیتان این کشتی شده  است، گفت: از کانال‌های موجود ایران اعتراض خود را به سومالی در این ارتباط اعلام کرده است و پیگیر وضعیت دیگر ماهیگیران این کشتی هستیم.

در روز دوشنبه مقامات منطقه پونت لند سومالی مدعی شدند که یک کاپیتان کشتی ایرانی به فرمان گارد ساحلی این کشور بی‌توجهی کرده است و در اثر ضرب گلوله کشته شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومالی تایمز، محمد عبدی حاشی،‌ فرمانده نیروهای حفاظت از بندر "بوصاصو" در گفت‌وگو با رسانه‌های داخلی سومالی مدعی شد که نیروهای گارد ساحلی آن کشور بعد از رصد کردن یک کشتی ایرانی که در حال ماهیگیری به طور غیر قانونی در ساحل راس حافون بوده است، یک عملیات امنیتی انجام داده‌اند.

وی همچنین مدعی شد که کادر و خدمه کشتی که 8 ایرانی بودند به فرمان گارد ساحلی بی‌توجهی کردند و تلاش داشتند که فرار کنند اما کاپیتان این کشتی به ضرب گلوله کشته شد.

این مسوول امنیتی همچنین مدعی شد که نیروهای گارد ساحلی که مسئولیت حفاظت از سواحل پونت لند را بر عهده دارند توانستند  کشتی ایرانی به همراه خدمه‌اش را دستگیر کنند و هویت آنها به زودی کشف خواهد شد.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۰
ایرانیان همیشه مزد دست میگیرند ...از فلسیطنها .عراقی ها ..سو.ری هها ...لبنانی ها ..............................................الان سومالی ها .ونزئولا وافرقیا.....................خوب خود کرده را تدبیر نیست
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت