صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همکاری فیسبوک با کنگره امریکا

فیسبوک به کنگره آمریکا کپی تمامی تبلیغات مربوط به روسیه را ارائه می‌دهد.
کد خبر: ۷۳۶۳۱۷
| |
1999 بازدید
فیسبوک به کنگره آمریکا کپی تمامی تبلیغات مربوط به روسیه را ارائه می‌دهد.

به گزارش ایسنا از ریانووستی، جوئل کاپلان، معاون رئیس کمپانی فیسبوک در امور سیاست اجتماعی گفت : فیسبوک به کنگره آمریکا سه هزارکپی تبلیغات روسیه را در چارچوب تحقیقات مربوط به دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا تحویل داد.

وی افزود: ما تلاش می‌کنیم که سهم خود را در راستای پیشگیری از دخالت‌های مضر ایفا نماییم.
مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک پیشتر بر عدم ارائه اطلاعات کاربران خود به نهادهای امنیتی تاکید می کرد و همواره اذعان داشت که فیسبوک بعنوان ترکیبی از فن‌آوری و انسانیت، از انتشار محتوای غیراخلاقی، غیرانسانی و افراطی جلوگیری کرده است .

اما سرانجام پس از درخواست‌های متعدد ایالات متحده آمریکا و کشورهای اروپایی مبنی بر آنکه آنها باید برای  مقابله با حرکات تروریستی و اقدامات مداخله جویانه امنیتی همکاری کنند ، پذیرفت که با سازمان‌های پلیسی این کشورها همکاری کند و در صورت لزوم، اطلاعات محرمانه مورد نظر را در اختیار آنها قرار دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟