استعفای یک مقام دیگر دولت ترامپ

کد خبر: ۷۳۳۹۳۸
| |
3015 بازدید

چاک روزنبرگ، رئیس موقت اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا که یک وکیل و مقام کهنه کار پلیس است، جدیدترین مقام دولت دونالد ترامپ است که به سبب اختلاف نظر با وی استعفا می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از دیلی میل، روزنبرگ روز سه شنبه به کارکنانش اعلام کرد که در کمتر از یک هفته از سمتش استعفا می‌دهد.

او که یکی از مقام‌های باقی مانده از دولت اوباما محسوب می‌شود، گفت که در اول اکتبر از سمتش به عنوان رئیس موقت اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا استعفا می‌دهد. او در ایمیلی به کارکنانش گفت، به رهبری این "آژانس تاثیرگذار" افتخار می‌کند. او به کارکنانش گفت: من به حمایت از شما ادامه خواهم داد اما این بار از دور این کار را خواهم کرد.

استعفای روزنبرگ چندان تعجب برانگیز نبود چون دونالد ترامپ همواره به دنبال آن بود که فرد مد نظر خود را برای رهبری مهمترین آژانس مبارزه با مواد مخدر آمریکا منصوب کند.

روزنبرگ از سال 2015 به صورت موقت رئیس اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا بود اما مشهور شد به این که همواره با روسایش در کاخ سفید و وزارت دادگستری ناسازگاری داشته است.

او در ماه ژوئیه در نامه‌ای جنجالی یکی از ادعاهای دونالد ترامپ در خصوص احتمال بدرفتاری با متهمام در خودروهای پلیس را رد کرد.

هنوز مشخص نشده که چه کسی ممکن است جانشین روزنبرگ در این سمت شود اما افراد آگاه گفته‌اند که سرهنگ جوزف فوئنتس، رئیس پلیس نیوجرسی یکی از گزینه‌های اصلی است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت