میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۳۵ مرکز حساس آمریکا، در تیررس موشک های ایران

کد خبر: ۷۳۲۳۹۰
| |
10749 بازدید

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ترامپ را فردی دیوانه و فاقد تجربه دانست و گفت: ۳۵ مرکز تامین کننده منافع آمریکا در تیررس موشک های ایران قرار دارد.

به گزارش مهر، سردار غلامعلی ابوحمزه صبح جمعه در مراسم رژه نیروهای مسلح مستقر در کرمان رئیس جمهور آمریکا را فردی تازه کار و دیوانه خطاب کرد و گفت: فردی که فاقد منطق، استدلال و تجربه کاری است ایران را تهدید کرد.

وی عنوان کرد: ما اعلام می کنیم اگر آمریکایی ها، صهیونیست ها، دولت های واسطه به آنها دست از پا خطا کنند و حرکت‌هایی بر علیه نظام جمهوری اسلامی ایران چه در عرصه های نظامی، امنیتی و دیگر به وجود آورند به فضل الهی تمامی ناوها و ناوشگن های که در دریای خلیج فارس، دریای عمان، تنگه هرمز و حتی در اقیانوس هند قطار کرده اند توسط نیروهای مسلح ایران به قعر آبهای خلیج فارس و دریای عمان هدایت خواهند شد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد: رئیس جمهور آمریکا اگر نمی داند، بداند که ۳۵ نقطه از مراکز حساس، مهم و تامین کننده منافع آمریکا و غرب در منطقه غرب آسیا شناسایی شده و همه در تیررس موشک های جمهوری اسلامی ایران قرار دارند.

وی تصریح کرد: موشک های شهاب ۳ با برد دو هزار کیلومتر آماده شلیک است و اگر امام ما اذن دهند آن موقع آقای ترامپ، همکارانش و کسانی که دنبال رو آمریکا هستند خواهند دیدید چه بلای سر آمریکایی ها و ایادی آنها در منطقه غرب آسیا خواهد آمد.

ابوحمزه بیان کرد: آن زمانی که ما هیچ چیز در دست نداشتیم حتی سیم خاردار هم به ما نمی دادند ما در مقابل تمام استکبار ایستادیم و اکنون هم به فضل الهی نیروهای مسلح ایران اسلامی چنان قدرتی پیدا کرده اند که به ۳۵ کشور دنیا سلاح و مهمات صادر می کنیم.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت