میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش مسمومان غذایی به 208 نفر

کد خبر: ۷۳۱۲۱۱
| |
9477 بازدید
سرپرست اورژانس کشور از افزایش تعداد مسمومان غذایی در استان گیلان به 208 نفر و درمان آنها خبر داد و در مورد علت حادثه گفت: بر اساس آزمایش‌های اولیه مرغ‌های استفاده شده در آشپزخانه‌ای که غذا را تهیه کرده بود آلوده بوده است.

به گزارش مردم سالاری، پیرحسین کولیوند در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد آخرین جزئیان مسمویت غذایی شهروندان صومعه‌سرا و فومن استان گیلان گفت: بر اساس آخرین بررسی‌ها تا ساعت 9:30 دیروز تعداد مراجعان ناشی از این اتفاق به 208 نفر رسید که البته تمام آنها پس از درمان از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

سرپرست سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: 133 نفر از مسمومان به بیمارستان‌ امام حسین مجتبی(ع) فومن و 75 نفر نیز به بیمارستان امام خمینی(ره) صومعه‌سرا مراجعه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه این مسمومیت‌ها میان اهالی روستاهای کسما و پیرسرای شهرستان صومعه‌سرا و شهر بیجار فومن رخ داده در مورد علت حادثه گفت: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی از EOC دانشگاه گیلان آشپزخانه‌ای که غذای 3 مراسم عروسی در شهر کسما و شهربیجار و عزاداری در پیرسرا را تهیه کرده بود توسط تیم‌های بهداشتی پلمب شده است.

کولیوند گفت: این آشپزخانه در دهستان گوراب زرمیخ شهرستان صومعه‌سرا واقع شده و بر اساس آزمایش‌های اولیه مشخص شد که مرغ مصرفی توسط این آشپزخانه آلوده بوده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت