صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات حادثه تیراندازی مقابل بیمارستانی در اهواز

کد خبر: ۷۲۷۹۱۶
| |
6370 بازدید
|
۲

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جزئیات حادثه تیراندازی مقابل بیمارستان سوانح و سوختگی آیت‌الله طالقانی اهواز را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر اسماعیل ایدنی در تشریح این حادثه گفت: حدود ساعت 10 تا 10:30 امروز (15 شهریورماه) یک زندانی که اعزامی از یک زندان بود، با یک آمبولانس به بیمارستان آیت‌الله طالقانی اهواز منتقل شد. زندانی روبه‌روی اورژانس بیمارستان از آمبولانس پیاده و با ویلچر به سمت بیمارستان برده می‌شود.

وی افزود: قبل از ورود زندانی به بیمارستان در پیاده‌رو و پس از این که عرض خیابان را طی می‌کنند، یک خودرو سواری که حامل چند فرد مسلح نقاب‌دار بودند، به محل نزدیک شده و این افراد پیاده شده و نگهبان همراه زندانی را تهدید می‌کنند.

ایدنی ادامه داد: یکی از این افراد مسلح به سمت بیمارستان ظاهرا تیراندازی هوایی می‌کند و یک نفر دیگر از این افراد مسلح نیز زندانی را فراری می‌دهد و همگی متواری شده و محل را ترک می‌کنند.

وی گفت: در اثر تیراندازی به سمت داخل اورژانس بیمارستان، تیر به ساق پای یک همکار پزشک اصابت کرد.

بنابر اعلام وب‌دا، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: این افراد به بیمارستان وارد نشدند و تیراندازی در خارج از بیمارستان انجام شد که در پی آن تیر به داخل اورژانس وارد شده و به پزشک که در اورژانس بوده اصابت کرده است.

وی گفت: حال عمومی این پزشک در حال حاضر خوب است و افراد مسلح نیز بلافاصله پس از فراری دادن متهم، صحنه را ترک کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
اظهار نظر احتمالی تابناک : قصور پزشکی بوده :))
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
خدایا شده ایران تگزاس
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟