میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمریکا علیه محافظان اردوغان اعلام جرم کرد

کد خبر: ۷۲۵۹۰۰
| |
5711 بازدید
آمریکا علیه محافظان اردوغان اعلام جرم کردوزارت دادگستری آمریکا علیه سه عضو دیگر تیم محافظان رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه اعلام جرم کرد. محافظان اردوغان در سفر ماه می به واشنگتن با معترضان کرد و ارمنی درگیر شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، بدین ترتیب شمار محافظانی که تحت پیگرد قرار می گیرند به 19 نفر می رسد. این افراد از روی ویدیوی درگیری محافظان اردوغان با معترضان کرد و ارمنی مقابل محل اقامت سفیر ترکیه در واشنگتن شناسایی شده اند.
 
این ویدیوها نشان می دهد که محافظان اردوغان با معترضان درگیر شده و به آنها لگد می زنند. «چانینگ فیلیپس» دادستان ناحیه واشنگتن گفت که در مجموع 21 فقره اتهام به این محافظان زده شده است.
 
در ادعانامه ای که علیه محافظان تنظیم شده، آمده است: این 19 نفر عضو و وابسته یک گروه متشکل از همفکران سیاسی، پرسنل امنیتی و حامیان اردوغان هستند.
 
تنها دو نفر از این 19 نفر بازداشت شده اند. دو تاجر ترکیه ای- آمریکایی در ماه ژوئن به دلیل نقش داشتن در ضد و خورد با معترضان بازداشت شدند. از 17 نفر باقیمانده دو نفرشان کانادایی و سایرین ترکیه ای هستند.
 
اردوغان در ماه ژوئن پلیس آمریکا را متهم کرده بود که به «تروریست ها» اجازه داده است «در پنجاه متری من» تظاهرات کنند.
 
وی گفته بود: اگر قرار باشد محافظان از من حفاظت نکنند پس برای چه باید آنها را با خودم به آمریکا می بردم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت