صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

درگیری راست‌های افراطی با مخالفان خود در برلین

کد خبر: ۷۲۳۰۸۸
| |
3545 بازدید

راستهای افراطی با تظاهرات کنندگان مخالف و صدها نیروی پلیس برلین به شدت مسلح درگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امروز حدود پانصد تن از افراطیون راستگرا به مناسبت سی امین سالگرد مرگ رودلف هِس، مقام ارشد دوران نازیسم آلمان (و معاون آدولف هیتلر) در برلین تظاهرات کردند. در مقابل، تظاهرات کنندگان مخالف راستهای افراطی، فریاد «نازیها باید اخراج شوند» سر دادند.
 
در این لحظات، راستهای افراطی با تظاهرات کنندگان مخالف و صدها نیروی پلیس بشدت مسلح درگیر شدند. پلیس از اعمال محدودیت دستگاه‌های ذیربط در آلمان برای برپایی مسالمت آمیز این تظاهرات خبر داد.
 
مقامات پلیس به سازماندهندگان این تظاهرات اعلام کردند اجازه برپایی تظاهرات را دارند اما حق ندارند از رودلف هِس که سرانجام در زندان «شپانداو» (برلین) جان سپرد، تمجید کنند. پلیس همچنین به نئونازیها اعلام کرد تنها به ازای هر پنجاه تظاهرات کننده، حق دارند یک پرچم یا بنر تبلیغاتی با خود همراه داشته باشند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات