صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قول جدید استقلال برای فرار از شکایت

کد خبر: ۷۲۱۷۴۷
| |
2504 بازدید
فرصت پرداخت مطالبات هافبک ارمنی استقلال امروز به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، بعد از فسخ قرارداد مگویان مدیربرنامه این بازیکن اعلام کرد که در جلسه ای که با افتخاری و پندار توفیقی داشته قرار شده که مطالبات این بازیکن تا پایان هفته پرداخت شود. اما بعد از این اتفاق پندار توفیقی اعلام کرد که افتخاری از مگویان دو هفته برای پرداخت 1 میلیارد مطالبات 3 فصل گذشته زمان خواسته است که این فرصت امروز به پایان رسید و پولی به حساب این بازیکن واریز نشد.

البته مدیران استقلال به مدیربرنامه های این بازیکن اعلام کردند تا پایان هفته در تلاش هستند پول مگویان را بدهند ولی با توجه به .مشکلات مالی استقلال بعید است تا پایان هفته هم پولی دست این بازیکن را بگیرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟