سپیدرود پیام صادقیان را خرید +عکس

ذوب آهن اصفهان، پرسپولیس، نفت تهران، صبای قم و ماشین سازی تبریز تیمهایی بودند که این بازیکن پرحاشیه تااینجا تجربه کرده
کد خبر: ۷۲۱۱۶۵
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۲ 13 August 2017
|
9448 بازدید
|
۱
هافبک پیشین پرسپولیس با عقد قراردادی یک ساله به عضویت سپیدرود رشت درآمد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روابط عمومی باشگاه سپیدرود رشت، پیام صادقیان هافبک تهاجمی بیست و پنج ساله فوتبال ایران که سابقه حضور در تیم های ذوب آهن اصفهان، پرسپولیس، نفت تهران، صبای قم و ماشین سازی تبریز را دارد عصر روز یکشنبه با حضور در دفتر باشگاه سپیدرود و پس از توافق با مدیرعامل باشگاه قرارداد خود را به مدت یک فصل با این تیم امضا کرد.

صادقیان سابقه عضویت در تمامی رده های ملی از تیم ملی زیر 15 سال، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان  و دو نایب قهرمانی لیگ برتر با ذوب آهن و پرسپولیس و یک نایب قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا با ذوب آهن را در کارنامه دارد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۸
میتونست با اخلاق و رفتار درست بهترین بازیکن ایران بشه ولی گند زد به آینده ی خودش. وقتی هم از پرسپولیس انداختنش بیرون کلا نابود شد و اثری ازش نیست.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت