میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کاهش قاچاق لوازم آرایشی به کشور

دبیر انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران از کاهش سهم قاچاق اقلام آرایشی و افزایش سه برابری واردات رسمی آن خبر داد.
کد خبر: ۷۲۰۵۴۵
| |
3666 بازدید
دبیر انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران از کاهش سهم قاچاق اقلام آرایشی و افزایش سه برابری واردات رسمی آن خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، جمشید فروزش با اشاره به سهم 35 درصدی تولید داخل در بازار لوازم آرایشی افزود: در سال های گذشته تنها 10 درصد مابقی، واردات رسمی و بقیه آن قاچاق بوده اما خوشبختانه هم اکنون میزان واردات به 30  درصد افزایش یافته است.
 
او افزود: کاهش سهم قاچاقچیان در بازار، بسیاری از تولید کنندگان مطرح این صنعت را به سمت ایران کشانده است تا در داخل تحت لیسانس و به دست کارگر ایرانی تولید کنند و تاکنون دو قرارداد تولید مشترک منعقد شده است.
 
دبیر انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران ادامه داد: کاهش قاچاق در این بازار در نتیجه سامانه های رهگیری سازمان غذا و دارو بوده است و امیدواریم تا سال آینده با وجود این سامانه ها، کالای قاچاق از غیر قاچاق به راحتی قابل تشخیص باشد.
 
او افزود: در صنایع شوینده و بهداشتی قاچاق نداریم چون به لحاظ اقتصادی به صرفه نیست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات