افراط و تفریط در انتخاب وزرا به مردم ضربه می زند
علی اصغر یوسف نژاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره تیم اقتصادی پیشنهادی دولت برای کابینه دوازدهم گفت:مجلس شورای اسلامی رسالت خطیری در قبال انتخاب وزرا بر عهده دارد و موضوعی که باید در این زمینه نمایندگان مجلس در نظر بگیرند ، صلاحیت های تحصیلاتی ،تجربی به اضافه برنامه های را که وزرا ارائه می دهند را شامل می شود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی ،تصریح کرد: در کنار موضوعات ذکر شده وفاداری و پایبندی به قوانین و مقررات بالا دستی از جمله برنامه پنجم و یا اجرایی تکالیفی که در سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری وجود دارد و یا وظایف و تکالیفی که بر این اساس شکل گرفته، باید در دستور کار قرار بگیرد.
وی ادامه داد: دیدگاه های سیاسی در انتخاب وزرا مهم است، ولی ضریبش به نظرم صد درصد نیست ،ما باید بیشتر به سمت افرادی که کارایی شان در انجام وظیفه از قبل به اثبات رسانده باشند یا با ارائه برنامه ها نمایندگان را قانع کنند که می توانند در چنین شرایطی به کشور کمک کنند را در برنامه کاری قرار دهیم.
یوسف نژاد افزود:مخالفت و موافقت جدا از وجه سیاسی و مسایل جناحی که نباید لحاظ شود، بیشتر باید به جهت کمک به دولت باشد.
یوسف نژاد افزود:اگر برخی از نمایندگان نیز با وزیری مخالفت کنند و اگر منطقی باشد و اگر دارای وجاهت کارشناسی شده باشد در حقیقت کمک به دولت است.
وی ادامه داد: بسیاری از وزارتخانه های ما اهمیت بالاتری نسبت به دیگر وزارتخانه ها دارند و این در حالی است که بهطور مثال وزرات آموزش و پرورش و تیم اقتصادی بسیار در کشور اهمیت دارند چه کسانی به عنوان وزرا پذیرفته شوند.
نماینده مردم ساری در مجلس افزود: فرمانده تیم اقتصادی بسیار در کشور حائز اهمیت است و از همین رو باید اهمیت هرکدام از وزارتخانه هادر تصمیم گیری لحاظ شود و این در حالی است که کمیسیون های تخصصی می تواند بسیار تاثیر گذار و مرجع باشند بطور مثال نمایندگان کمیسیون غیرتخصصی می توانند از عدله کمیسیون تخصصی در ارزیابی وزرا و قضاوت استفاده کنند و همچنین فراکسیون مختلف بهارستان نیز می توانند در این راستا ایفای نقش کنند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، با بیان اینکه افراط و تفریط در انتخاب وزرا به مردم ضربه می زند، یادآورشد :رییس جمهور براساس شعارها و وعده ها و برنامه های که در دوره اول ریاست جمهوری اجرایی کرد،افراد کابینه را انتخاب کرد و طبیعی است که باید به مردم پاسخگو باشد اما ممیز نهایی مجلس شورای اسلامی است.


