مالکی: اجازه ایجاد پایگاه‌های خارجی را نمی‌دهیم

معاون اول رئیس جمهوری عراق اعلام کرد که نمی‌توان اجازه ایجاد پایگاه‌های نظامی خارجی در عراق را داد.
کد خبر: ۷۱۷۴۸۱
| |
3173 بازدید
معاون اول رئیس جمهوری عراق اعلام کرد که نمی‌توان اجازه ایجاد پایگاه‌های نظامی خارجی در عراق را داد.

به گزارش ایسنا، نوری مالکی، معاون اول رئیس جمهوری عراق در مصاحبه با شبکه المیادین اعلام کرد: اجازه وجود پایگاه‌های نظامی خارجی در عراق را نخواهیم داد و این تصمیم شامل همگان می‌شود.

وی افزود: پس از آنکه برخی از کشورها در گذشته این نظر را داشتند که از تروریسم به عنوان روشی جهت مجازات سوریه و عراق می‌توان استفاده کرد، از بین بردن تروریسم در حال حاضر به یک جنگ جهانی نیاز دارد.

مالکی درخصوص اختلافات اخیر میان کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نیز گفت: این اختلافات جبهه‌های تروریسم و القاعده و جبهه النصره در عراق، سوریه و منطقه را تضعیف کرده است و همچنین در ایجاد راه‌حل‌های سیاسی برای سوریه نقش خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: طرحی در گذشته برای تقسیم سوریه و عراق به کشورهای کوچک به نفع اسرائیل وجود داشت.

مالکی تصریح کرد: رابطه ما با مسکو استراتژیک است و تصمیم برای روی باز نشان دادن به مسکو یک تصمیم حاکمیتی است. ما تلاش می‌کنیم که عراق فضایی برای همگرایی و نه صحنه‌ای برای تسویه حساب‌ها باشد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی