نقص فنی در هواپیما و بازگشت آن به اهواز

نقص فنی در یک فروند هواپیمای مسیر اهواز- تهران باعث بازگشت هواپیما و فرود اضطراری آن در فرودگاه اهواز شد.
کد خبر: ۷۱۶۱۳۱
| |
4208 بازدید
مدیر روابط عمومی فرودگاه بین المللی اهواز روز پنجشنبه در تشریح این حادثه به خبرنگار ایرنا گفت: پرواز شماره 5642 شرکت هواپیمایی آتا از اهواز به تهران در ساعت 6:6 صبح امروز انجام و خلبان پس از 10 دقیقه متوجه نقص فنی در هواپیما شد.

مجید ملایانی افزود: سیستم هشداردهنده هواپیما به خلبان هشدار می دهد که در قسمت موتور شماره یک هواپیما گرما بیش از اندازه است و به همین دلیل خلبان هواپیما را به سمت فرودگاه اهواز باز می گرداند.

وی گفت: پس از فرود هواپیما بلافاصله اقدامات ایمنی انجام و با استفاده از آب پاش موتور هواپیما خنک و از آتش سوزی آن جلوگیری شد.

وی گفت: بعد از بازگشت و فرود اضطراری هواپیما همه 156مسافر و 6 خدمه با سلامت کامل از هواپیما خارج شدند.

به گفته ملایانی برخی از مسافران با پروازهای دیگر به تهران منتقل شدند و برخی نیز از مسافرت هوایی خود انصراف دادند.

فرودگاه بین المللی اهواز روزانه به بیش از 20 فرودگاه داخلی و خارجی پرواز دارد و روزانه 82 پرواز رفت و برگشت از این فرودگاه انجام می شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت