میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ریزش کوه در ارتفاعات دماوند

کد خبر: ۷۱۲۴۶۰
| |
3145 بازدید
مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران از حادثه ریزش کوه در ارتفاعات دماوند خبر داد و گفت: 2 مصدوم این حادثه از بیمارستان دماوند از طریق بالگرد اورژانس هوایی به مراکز درمانی تهران منتقل شدند.

به گزارش جام جم، حسن عباسی شامگاه جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ظهر امروز حوالی ساعت 13 حادثه ریزش کوه در ارتفاعات دماوند روی داد که عوامل اورژانس دماوند با حضور در محل حادثه 2 مصدوم بدحال این حادثه را به بیمارستان سوم شعبان دماوند منتقل کردند.

وی بیان کرد: در این حادثه یک چوپان افغان 35 ساله به همراه یک کوهنورد ایرانی 27 ساله بدلیل اصابت سنگ از ناحیه سر دچار مصدومیت شده بودند.

عباسی ادامه داد: با توجه به انجام اقدامات فوری پزشکی بالگرد اورژانس هوایی تهران به پرواز درآمد و این 2 مصدوم بدحال را به بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران منتقل کردند.

وی وضعیت عمومی این 2 مصدوم را رضایت بخش اعلام کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت