مسکن در نیمه دوم سال رونق می‌گیرد

رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور گفت: شاهد رونق بازار مسکن در نیمه دوم هستیم و البته این رونق ناگهانی و شتاب دار نخواهد بود.
کد خبر: ۷۱۱۹۵۷
|
۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰ 12 July 2017
|
5020 بازدید
رییس اتحادیه مشاوران املاک کشور گفت: شاهد رونق بازار مسکن در نیمه دوم هستیم و البته این رونق ناگهانی و شتاب دار نخواهد بود.

حسام عقبایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه از اول تا یازدهم تیر ماه در کشور ۱۳ هزار و ۴۹۲ قرارداد خرید و فروش و ۱۸ هزار و ۹۷۰ قرارداد اجاره داشته ایم، اظهار داشت: در شهر تهران هم ۴ هزار و ۵ قرارداد خرید و فروش و ۵ هزار و ۴۴ قرارداد اجاره داشتیم که این آمار‌ها حاکی از بهبود روند معاملات است.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور با اشاره به اینکه در خرداد ماه ۵۳ هزار و ۲۳۱ قرارداد خرید و فروش درکشور و ۷۱ هزار و ۸۶۵ قرارداد اجاره و با سایر قرارداد‌ها داشته ایم تصریح کرد: در مجموع تمامی قرارداد‌های خرید و فروش و رهن و اجاره به ۱۲۶ هزار و ۴۲۶ قرارداد در کشور می‌رسد.

عقبایی توضیح داد: در خرداد ۹۶ در شهر تهران نیز ۱۷ هزار و ۱۷۷ قرارداد خرید و فروش و ۲۰ هزار و ۹۱۹ قرارداد اجاره داشتیم و سایر قرارداد‌ها پیش فروش و در مجموع کل قرارداد‌های شهر تهران ۳۸ هزار و ۴۳۵ می‌رسد.

رونق بازار مسکن ناگهانی نیست

وی با اشاره به اینکه پیش بینی این است که تا پایان فصل تابستان روند معاملات صعودی و حجم معاملات افزایشی خواهد بود، گفت: شاهد رونق بازار مسکن در نیمه دوم هستیم و البته این رونق ناگهانی و شتاب دار نخواهد بود.

عقبایی اظهار داشت: رونق در بازار مسکن  به مرور زمان خواهد بود که البته استارت آن از اوایل بهار زده شده و امیدواریم تا اواخر بهمن بتوانیم تلقی بازگشت رونق به بازار را داشته باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت