صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهدی طارمی به اردوی اوکراین می‌رود

کد خبر: ۷۰۹۹۳۰
| |
4747 بازدید
 مهاجم تیم پرسپولیس که قصد جدایی از این تیم را داشت به اردوی قرمزپوشان در اوکراین ملحق می‌شود.

به گزارش تابناک ورزشی، مهدی طارمی که چند روزی در تمرینات پرسپولیس شرکت نکرد تا مذاکرات خود را باشگاه‌های اروپایی انجام بدهد در نهایت نتوانست موافقت مسئولان باشگاه پرسپولیس را برای صدور رضایتنامه دریافت کند.

او که به همراه کاروران پرسپولیس به اوکراین نرفته بود با فراهم شدن مقدمات سفرش صبح فردا تهران به مقصد «کیف» پایتخت اوکراین برای ملحق شدن به اردوی پرسپولیس ترک می‌کند.به نظر می‌رسد با این وجود بحث جدایی این بازیکن از پرسپولیس منتفی شده باشد.

اکثر بازیکنان پرسپولیس هم در اقدامی هماهنگ پست هایی درباره بازگشت این بازیکن به پرسپولیس منتشر کرده اند تا احتمال این اتفاق بیش از  پیش بالا برود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟