صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادعای افتخاری:هم من می مانم،هم منصوریان

کد خبر: ۷۰۱۱۶۰
| |
4213 بازدید
 گمانه زنی ها درباره پایان دوران کاری رضا افتخاری در استقلال به اوج رسیده و حتی شایعه شده تمامی اعضای هیات مدیره آبی ها رفتنی هستند.
 
به گزارش تابناک ورزشی،مدیرعامل استقلال اما چنین اخباری را تکذیب می کند و می گوید هم او ماندنی است و هم علیرضا منصوریان که امروز یکی از روزنامه های ورزشی نوشته بود قرار است جایش را به فیلیکس ماگات بدهد.
 
افتخاری می گوید:«من 2 روز پیش با آقای سلطانی ‌فر صحبت کردم و یک صحبت کلی با او داشتم.  با گزینه ‌های مختلفی برای عضویت در هیات مدیره، صحبت و جمع ‌بندی نهایی صورت گرفته و طی روزهای آتی این نفرات معرفی خواهند شد. من در استقلال ماندنی هستم و اصلا مگر قرار بود بروم یا اینکه مگر قرار بود غیر از این باشد؟ آقای سلطانی فر با توجه به اینکه ما در استقلال نتایج خوبی گرفتیم و بخصوص اینکه نایب قهرمان شدیم و با تلاش و جدیت تیم را از رده‌ های پایین، بالا آوردیم از عملکرد ما راضی است».
ادعای افتخاری:هم من می مانم،هم منصوریان 
مدیرعامل استقلال در خصوص اینکه آیا منصوریان می ‌ماند یا خیر گفت:«چند روز پیش هم در مصاحبه ‌ام گفتم دلیلی برای برکناری منصوریان وجود ندارد. از بیرون شاید حرفهایی زده شود ولی واقعیت این است که در مورد منصوریان با وزیر صحبت کردم و او هم تیم را جوان کرده و کارش را جلو می ‌برد».
 
او در خصوص بیانیه منصوریان و اینکه آیا قرار نیست کادر فنی و بازیکنان جریمه شوند، گفت:«مسابقه با العین واقعا در شرایط عادی نبود. 4 هافبک از زمین بیرون باشند کمر تیم می ‌شکند. ابراهیمی، نورافکن، اسماعیلی و باقری هم نبودشان در تیم ما تاثیر داشت. عدم حضور این نفرات باعث شد تا خط حمله ما هم خوب تغذیه نشود. ضمن آنکه در دفاع تحت فشار بودیم. با توجه به میزبانی حریف از ما در فضای شرجی و گرم واقعا استقلال آن روز استقلال نبود. من بعد از بازی گزارش دادم و هم منصوریان از هواداران عذرخواهی کرد و هم خودم از استقلالی‌ ها عذر‌خواهی کردم».
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار