ارتفاعات بازی دراز در کرمانشاه آتش گرفت

کد خبر: ۷۰۰۸۸۲
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۰ 06 June 2017
|
5420 بازدید
فرماندار قصرشیرین از وقوع آتش سوزی در جنگل ها و مراتع ارتفاعات بازی دراز مشرف بر شهرستان های قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش ایرنا، فرامرز اکبری زمان وقوع آتش سوزی را دوشنبه شب ذکر و اظهار کرد: با وجود تلاش بی وقفه نیروهای امدادی و ارتش، آتش سوزی تاکنون مهار نشده است.
 
وی اظهار کرد: عملیات گسترده مهار آتش از روز گذشته به محض وقوع آتش سوزی آغاز شده ولی با توجه به گستردگی منطقه، آتش سوزی همچنان ادامه دارد.
 
وی بیان کرد: هنوز میزان خسارت ناشی از وقوع آتش سوزی برآورد نشده و با توجه به شواهد، وقوع آتش سوزی توسط عامل انسانی رخ داده است.
 
وی ادامه داد: بلافاصله پس از وقوع آتش سوزی نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی به همراه دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران به محل حادثه اعزام شدند و در کنار دیگر عوامل امدادی شهرستان های اطراف و همچنین نیروهای ارتش مشغول اطفای حریق هستند.
 
فرماندار قصرشیرین گفت: برای مهار آتش سوزی در ارتفاعات بازی دراز درخواست اعزام بالگرد شد که تاکنون این مهم محقق نشده است.
اکبری افزود: این نخستین آتش سوزی طی امسال است که در شهرستان قصرشیرین رخ داده است.
 
ارتفاعات سخت ‌گذر بازی دراز با قله‌های بلند و شیب‌های تند و بریدگی‌های ممتد از اهمیت ویژه‌ای در منطقه مرزی استان کرمانشاه برخوردار است.
شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجموع دارای 396 هزار و 300 هکتار عرصه های منابع ملی و طبیعی هستند.
 
شهرستان مرزی قصرشیرین دارای 161 هزار و 300 هکتار اراضی منابع ملی و طبیعی است که از این میزان 154 هزار و 800 هکتار آن مرتع و 6 هزار و 500 هکتار نیز جنگل کاری است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت