رئیس ستاد رئیسی برای دادستان نامه فرستاد

کد خبر: ۶۹۷۲۹۰
|
۰۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱ 24 May 2017
|
7777 بازدید
رئیس ستاد مرکزی سید ابراهیم رئیسی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام منتظری، خواستار رسیدگی دادستان کل کشور به تخلفات گسترده در برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.

به گزارش مهر علی نیکزاد رئیس ستاد مرکزی سید ابراهیم رئیسی در نامه ای به حجت الاسلام منتظری، خواستار رسیدگی دادستان کل کشور به تخلفات گسترده در برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد.

به همراه این نامه یک جلد گزارش مستند به ضمیمه گزیده ای از تخلفات و یک حلقه DVD حاوی صدها مورد عکس و فیلم در این زمینه برای قوه قضائیه ارسال شده است.

پیش از این، سید ابراهیم رئیسی در نامه ای به آیت الله احمد جنتی، ضمن ابراز اعتماد و اطمینان به شورای نگهبان، خواستار رسیدگی به برخی تخلفات در قبل و حین برگزاری انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه شده و به همراه این نامه ۳ صفحه ای، صدها صفحه مستند را در چندین مجلد برای شورای نگهبان ارسال کرده بود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت