صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشف ۶۰ شناسنامه در رابطه با خرید و فروش رای

کد خبر: ۶۹۶۸۹۳
| |
7744 بازدید
دادستان پاکدشت از کشف ۶۰ شناسنامه در رابطه با خرید و فروش رای از یک منزل مسکونی خبرداد و گفت: ۳۰ نفر از متخلفان انتخاباتی دستگیر شدند.
 
علیشپور در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان از کشف ۶۰ شناسنامه در رابطه با خرید و فروش رای از یک منزل مسکونی خبرداد و گفت: ۳۰ نفر از متخلفان انتخاباتی دستگیر شدند.

وی گفت: این افراد به اتهام تخلفات انتخاباتی همچون خرید و فروش رای و اخلال در نظم و امنیت عمومی دستگیر شده اند.

دادستان پاکدشت در ادامه بیان کرد: در بازرسی‌های انجام شده از یک منزل مسکونی ماموران متوجه شدند خانم و آقایی منزلشان را به امر خرید و فروش رای اختصاص داده اند و با پرداخت وجهی به مردم آنان را وادار به رای دادن به کاندیدای مورد نظر در انتخابات شورای شهر می‌کردند.

این مقام قضایی در شهرستان پاکدشت افزود: دراین رابطه ۳۰ نفر دستگیر شدند و رسیدگی به پرونده متخلفان انتخاباتی در اولویت قرار دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟