صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

علت مسمومیت دانشجویان یزد پیگیری شود

در پی مسمومیت جمعی از دانشجویان خوابگاه پسرانه دانشگاه یزد که امروز رخ داد، نماینده مردم یزد واشکذر خواستار پیگیری جدی این موضوع شد.
کد خبر: ۶۹۲۱۴۵
| |
4099 بازدید
در پی مسمومیت جمعی از دانشجویان خوابگاه پسرانه دانشگاه یزد که امروز رخ داد، نماینده مردم یزد واشکذر خواستار پیگیری جدی این موضوع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدابوالفضل موسوی بیوکی با مطلع شدن از آخرین اقدامات انجام شده در مور دانشجویان مسموم، خواستار رسیدگی هر چه سریعتر به وضعیت دانشجویان و فراهم شدن امکانات بهداشتی و درمانی لازم برای آنها شد.

وی تاکید کرد: مشخص شدن علت این حادثه، پیشگیری‌های لازم از تکرار چنین حوادثی و فراهم آوردن شرایطی برای آرامش خاطر خانواده‌های این دانشجویان از دیگر مواردی بود که نماینده مردم یزد و اشکذر از رئیس دانشگاه یزد خواستار پیگیری آن شد .

موسوی بیوکی امروز طی تماس تلفنی با محمد صالح اولیاء، رئیس دانشگاه یزد موضوع حادثه را پیگیری و از آخرین وضعیت مصدومان اطلاع پیدا کرد.

به گزارش مهر، امروز ۴۵۱ نفر از دانشجویان دانشگاه یزد دچار مسمومیت شدند که ۲۵۱ نفر آنها در بیمارستان‌ها بستری شدند و ۲۰۰ نفر دیگر به صورت سرپایی درمان شدند.

علت بروز این اتفاق در دست بررسی است اما به احتمال زیاد شام یک‌شنبه شب این دانشگاه موجب مسمومیت شدید این تعداد دانشجو شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟