افزایش 6 دلاری قیمت طلا

در مبادلات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت 1234.4 دلار به فروش رسید که 6.4 دلار نسبت به روز گذشته افزایش داشته است.
کد خبر: ۶۹۱۰۹۳
|
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱ 05 May 2017
|
4110 بازدید
در مبادلات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا با قیمت 1234.4 دلار به فروش رسید که 6.4 دلار نسبت به روز گذشته افزایش داشته است.

به گزارش فارس، به نقل از کیتکو، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا 1234.4 دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به روز گذشته 6.4 دلار معادل نیم درصد افزایش داشته است.

قیمت کنونی در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته این فلز 21 دلار و در مقایسه با متوسط قیمت یکسال گذشته آن 43.2 دلار پایین‌تر بوده است. 

قیمت نقره نیز 15 سنت افزایش یافت و به 16.45 دلار در هر اونس رسید. قیمت پلاتین و پالادیوم نیز به ترتیب به 12 و 5 دلار افزایش به 914 و 807 دلار در هر اونس رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت
آخرین اخبار