محور مناظره دوم مشخص شد

سخنگوی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، گفت: موضوع مناظره دوم کاندیداهای ریاست جمهوری مسائل سیاست داخلی و خارجی و مسائل فرهنگی خواهد بود.
کد خبر: ۶۸۹۷۹۲
| |
10528 بازدید
 سخنگوی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، گفت: موضوع مناظره دوم کاندیداهای ریاست جمهوری مسائل سیاست داخلی و خارجی و مسائل فرهنگی خواهد بود.

به گزارش فارس، سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری گفت: در جلسه امروز شکایات نامزدها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه بنا شد تا در مناظره بعدی مسئله عدم تعادل در دادن وقت به نامزدها جبران شود و چنانچه در بحث محتوایی پس از بررسی‌ها مشخص شود نامی از کسی برده شده و حقی از وی ضایع شده باشد، احقاق حق صورت پذیرد.

سخنگوی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: بناست تا موضوع مناظره دوم کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در روز 15 اردیبهشت‌ماه مسائل سیاست داخلی،‌سیاست خارجی و مسائل فرهنگی باشد و در سومین مناظره در 22 اردیبهشت‌ماه مسائل اقتصادی مورد بررسی قرار گیرد.


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت