آمادگی دمشق برای سفر کارشناسان به پایگاه الشعیرات

نماینده روسیه در سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی از آمادگی دمشق برای سفر کارشناسان این سازمان به پایگاه الشعیرات خبر داد.
کد خبر: ۶۸۴۸۷۷
| |
2057 بازدید
 نماینده روسیه در سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی از آمادگی دمشق برای سفر کارشناسان این سازمان به پایگاه الشعیرات خبر داد.

به گزارش تسنیم به نقل از روسیاالیوم، نماینده روسیه در سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی گفت که دمشق آماده است تا امکان سفر کارشناسان این سازمان به پایگاه الشعیرات را فراهم کند.

سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی روز پنجشنبه گروهی از کارشناسان را برای تحقیق در خصوص حمله شیمیایی احتمالی در سوریه، به ترکیه اعزام کرد.

سناریوی حمله شیمیایی را گروه‌های تروریستی روز سه‌شنبه چهارم آوریل 2017 (15 فروردین 95) در خان شیخون اجرا کردند تا بهانه و توجیه آمریکا برای تجاوز موشکی به خاک سوریه در روز جمعه هفتم آوریل (18 فروردین) فراهم شود.

این در حالی است که دولت سوریه تأکید کرد هرگز به‌دنبال استفاده از سلاح شیمیایی نبوده و نخواهد بود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت