میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
انگلیس مدعی شد:

کشف آثار گاز «سارین» در نمونه خاک خان‌شیخون

بریتانیا اعلام کرد نتیجه آزمایش نمونه‌های ارسال شده از «ادلب» در رابطه با وجود گاز سمی سارین، مثبت بوده است.
کد خبر: ۶۸۴۵۷۲
| |
6982 بازدید
|
۲
کشف آثار گاز «سارین» در نمونه خاک خان‌شیخون
بریتانیا اعلام کرد نتیجه آزمایش نمونه‌های ارسال شده از «ادلب» در رابطه با وجود گاز سمی سارین، مثبت بوده است.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، اعضای انگلیسی دیده‌بان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی امروز-پنجشنبه- اعلام کرد آزمایش بر روی نمونه‌های ارسال شده از منطقه «خان شیخون» سوریه، وجود گاز سمی سارین را تایید کرد.

هیات انگلیسی در جلسه فوق‌العاده سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی اعلام کرد: «دانشمندان انگلیسی نمونه‌های ارسال شده از خان‌شیخون را بررسی کردند. نتیجه آزمایش‌های انجام شده در رابطه با وجود گاز سمی سارین مثبت بود.»

پیش از این ترکیه نیز اعلام کرده بود آزمایش‌های انجام شده روی اجساد کشته شدگان در حادثه خان‌شیخون نشان داد گاز سمی سارین در این حادثه استفاده شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
اگه دائش گاز سمی داشت الان همجا رو نابود کرده بود ولی فقط دولت سوریه این گاز روداره.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
بعدش اسد در مصاحبه گفته اصلا از کجا تصاویر معلوم واقعی باشه و بچه ها مرده باشند!!!!! (در اولین مصاحبه بعد از بمباران امریکا)
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات