ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تغییر موضع ترکاشوند؛خائن‌ها برادر شدند!

کد خبر: ۶۸۴۵۰۶
| |
3937 بازدید
تساوی پرسپولیس مقابل الریان باعث شد برخی پیشکسوتان این باشگاه جدایی احمد نوراللهی و امید عالیشاه را تصمیمی اشتباه از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس عنوان کنند.
 
به گزارش تابناک ورزشی،محمد علی ترکاشوند معاون باشگاه پرسپولیس در واکنش به این انتقادات مدعی شد؛ عالیشاه و نوراللهی خودشان را سرباز کردند تا از پرسپولیس جدا شوند و هیچ کس مسئول خیانت آنها به این باشگاه نیست.
 
چنین اظهارنظر غیر حرفه‌ای از سوی معاون باشگاه پرسپولیس با دلخوری بازیکنان نامبرده و همچنین هواداران پرسپولیس که منتظر بازگشت عالیشاه  نواللهی هستند،‌شد و همین امر کافی بود تا ترکاشوند بابت حرف‌هایش از بازیکنان نامبرده عذرخواهی کرده و از حرفش پشیمان شود. ترکاشوند صراحتا اعلام کرده نباید کلمه خیانت را در مورد دو بازیکن سابق پرسپولیس که برادر کوچکش هستند به کار می‌برد!
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار