حریق ناشی از اختلاف زن و مرد، ۳ قربانی‌گرفت

آتش سوزی ناشی از اختلاف یک زن و مرد باعث سوختن سه نفر در اهواز شد.
کد خبر: ۶۸۳۲۱۸
| |
5730 بازدید
 آتش سوزی ناشی از اختلاف یک زن و مرد باعث سوختن سه نفر در اهواز شد.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، درپی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر آتش سوزی منزل در یکی از محلات شهر اهواز، بلافاصله ماموران پلیس و یگان های امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

در بررسی ماموران پلیس از محل حادثه مشخص شد، فردی به علت اختلاف با همسرش با بنزین اقدام به آتش زدن منزل خود کرده که خود و همسر و احدی از بستگان در این حادثه دچار حریق شدند.

زن و مرد از ناحیه بالاتنه به شدت سوختند که توسط اوژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شدند.

خانواده ها با مراجعه به مرکز مشاوره نیروی انتظامی (واقع در اتوبان گلستان، جنب صدا وسیما، ساختمان معاونت اجتماعی) ضمن انجام مشاوره به صورت رایگان می توانند مشکلات خانوادگی خود را با کمک مشاوران مجرب حل کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی